top of page

Opgelet :
Omwille van mijn zwangerschap worden er momenteel geen nieuwe live sessies meer ingepland

Ik ben volop op zoek naar vervanging of mensen naar wie ik kan doorverwijzen, maar ik ben momenteel zelf niet meer in de mogelijkheid om de sessies te komen geven. Van zodra ik afspraken heb rond vervanging , zien jullie de gegevens voor doorverwijzing op deze pagina verschijnen. 

Workshop Canva voor leerkrachten.

Leerkrachten moeten vaak roeien met de riemen die ze hebben. Het ontwikkelen van lesmateriaal, certificaatjes, klaskalenders, beloningssystemen , ... Tot nu toe wisten leerkrachten zich prima te behelpen met Word en Powerpoint, maar dit is vaak omslachtig, beperkt in mogelijkheden en kost bakken tijd.

 

Canva is vele malen gebruiksvriendelijker, efficiënter en beschikt over een uitgebreide sjablonen bibliotheek die je uren zal besparen. Maar uitzoeken hoe je er precies mee aan de slag moet is opnieuw een tijdsinvestering waar velen onder jullie de ruimte niet voor hebben. 

In deze workshop maak ik jullie met veel plezier wegwijs in de wondere wereld van Canva. In enkele uren leren jullie alle basics (en meer) om efficiënt met Canva aan de slag te kunnen gaan. 

Op een heel praktijkgerichte manier overlopen we alle mogelijkheden. De inhoud is afhankelijk van het gemiddeld niveau van de groep en kan gaan van de volledige basis tot hacks en efficiëntietips voor de gevorderde gebruikers.

Voor een vrijblijvende offerte, klik op onderstaande knop: 

A7307796LR.JPEG

Wat hebben wij jullie te bieden? 

Samen met mijn team van Canva experten komen wij over heel vlaanderen ter plaatse tijdens een studiedag of teamvergadering. 

 • Jullie maken kennis met één van de meest waardevolle skills van deze tijd. In onze huidige digitale samenleving is dit een onmisbare vaardigheid die zijn nut nog vele jaren en in allerlei contexten zal bewijzen. Ook buiten jullie klascontext.  

 • Jullie krijgen in één workshop alle basisprincipes van Canva mee.

 • Stapsgewijs, visueel, praktisch en overzichtelijk. 

  • Je Canva profiel organiseren

  • Het juiste bestandtype, sjabloon en bestandsformaat leren kiezen én downloaden

  • Ik stel jullie voor aan alle ontwerpfuncties die Canva te bieden heeft (menu en tools)

  • Ik geef jullie verder ook een heleboel tips en hacks mee die mij als ontwerper reeds uren (en een bak frustraties) hebben bespaard.

Alle deelnemers krijgen na de workshop een exemplaar van het Yes We Canva e-book in de mailbox. Alle leerstof en al onze Canva kennis staat in dit boek uitgeschreven en gebundeld, zodat de leerkrachten ook nadien nog op de info kunnen terugvallen. 

Ook kunnen zij vrij toegang krijgen tot de Facebook groep 'Yes we canva'dit kan gezien worden als een Canva hulplijn. Vragen die daar omtrent het gebruik van Canva gesteld worden, worden door mij of door één van de collega's uit de groep beantwoord. 

BELANGRIJK : Op de factuur wordt steeds vermeld dat het om een bijscholing ICT voor leerkrachten gaat, zodat jullie aanspraak kunnen maken op specifieke middelen die hiervoor worden voorzien. 

Nog vragen? Contacteer mij gerust! 

Wat anderen ervan vonden.

bottom of page