top of page

Hoe word ik lid ?

Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot het Yes we Canva e-book. 

- De school heeft een overkoepelende licentie aangekocht voor al zijn medewerkers. Deze kunnen dan via dit leerplatform toegang verkrijgen tot het e-book. Of er vond een live 'yes we canva' workshop plaats in de school, ook dan krijgen alle deelnemers toegang tot dit leerplatform. 

- De leerkracht koopt als particulier zelf het e-book aan. Deze ontvangt het e-book als digitale download rechtstreeks in de mailbox en heeft dus het leerplatform niet nodig. 

In het eerste geval ontvangt de school, samen met de factuur, een link naar het ledenplatform en een handleiding over hoe je toegang krijgt tot het e-book. Deze kan hij aan zijn medewerkers bezorgen. Alle personeelsleden (leerkracht/directie/ondersteuner/... )  kunnen zich vanaf dat moment registreren op de website en vervolgens deelnemen aan de online cursus.

 

Vul bij de registratie op de website zeker goed de school in waarvoor je werkt. Als de school 25 personeelsleden in dienst heeft zullen 25 accounts gelinkt aan de school tot het platform worden toegelaten.

In het tweede geval was de school helaas niet overtuigd genoeg om het overkoepelend aan te kopen. Maar niet getreurd, ook dan kan je het e-book verkrijgen. Klik even door naar de webshop op onderstaande knop. Daar kan je het e-book in enkele klikken aankopen en enkele seconden later ontvang je hem in je mailbox. :-)

Via dit platform kunnen de scholen en hun leerkrachten die via de licentie aankochten of deelnamen aan een live workshop dus ten allen tijde, aan de cursus. Dit gedurende 52 weken vanaf de aanvraag. Zowel gewoon via chrome als via de 'spaces' by wix app op je smartphone. 

Indien er vragen of moeilijkheden zijn, geef me gerust een seintje ! 

(Door aankoop als particulier, registratie op het platform en/of aanvraag licentie wordt er akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Mura Media.)

Hoe werkt het ? 

Stap 1 = de school koopt een licentie aan, of jullie namen deel aan een live workshop. 

Stap 2 = maak een account aan op de website via deze knop (vergeet niet om duidelijk te vermelden uit welke school je komt)

Stap 3 = log in via de inlogbalk hieronder

Stap 4= Eens je ingelogd bent kan je doorscrollen tot onderaan deze pagina en klik je bij 'Yes We Canva' (licentie via de school) op 'deelnemen' of 'inschrijven'. 

ONLINE CURSUSSEN.

Geen beschikbare programma's
bottom of page